Limbygard, Limbygården

Limbygården är Sveriges största pistnära uthyrningsstuga med plats för 24 nattgäster i 12 sovrum (2 sovrum har dubbelsäng, 7 av sovrummen har våningssäng med bred underslaf och 3 sovrum har våningssäng). Limbygården är traditionellt Dalahantverk och modern teknik i en harmonisk kombination. Huset passar för större sällskap som då slipper gå mellan flera olika stugor och kan umgås dygnet runt men ändå ha separata rum och dela upp sig på två våningar. Perfekt för grupper, företag, släktträffar, högtidsdagar, bröllop, träningsläger och flera familjer samtidigt.

Limbygården, som är på totalt 450 kvm, är utrustat med ett stort, modernt kök med bland annat två spisar med ugn samt kylrum och barnstol. Här finns relaxavdelning med jacuzzi, bastu och bar. Vallarum med skidprofiler, skidställ och skotork i källaren. Två storbilds-TV samt musikanläggning för olika mediealternativ. Boka Limbygården som självhushållsboende eller lyxboende (möjlighet att boka med kock finns, kontakta Konferensavdelningen på tfn 0250-46224). Huset ligger med pister och längdspår direkt utanför dörren, på gångavstånd till Toppstugan. Flera motorvärmare finns. Limbygården är rök och djurfri. Avresestädning är obligatorisk och tillkommer med 4500 kr.

Anläggning

Orsa Grönklitt, Sverige, , Orsa, , Grönklitt

Typ av boende

,

Limbygården

Vägbeskrivning

Från riksväg 45 kör till rondellen vid Orsas södra infart. Följ skyltar mot Grönklitt. (Skyltat hela vägen till Grönklitt) ca 15 Km.

Nyckelbeskrivning

Nyckel hämtas i anvisad incheckningsstation, se bifogad fil alternativt vår hemsida. Ankomst tidigast kl 15:00. Utcheckning ska ske i Gästcenter senast kl 11:00 på avresedagen.
VÄLKOMMEN TILL ORSA GRÖNKLITT!

2 duschar, Bastu, Braskamin, Djurfri,