AKTIVITETER
Välj vecka:
campwild.jpg

Bärras Skogslek

Lekar och bus i den vackra naturen runt Grönklitt för barn 5-7 år.

Läs mer och boka
Tipspromenad.jpg

Tipspromenad - Vinn en kortvecka!

Spännande och lärorik tipspromenad för hela familjen som går runt natursköna Rädsjön. Perfekt för hela familjen! Ta chansen att vinna en kortvecka i skidparadiset Orsa Grönklitt under vintersäsongen 19/20. Tipsbrickor finns att köpa i Gästcenter och Längdcenter, 30:-/st.

Läs mer och boka
Alg.jpg

Älgsafari

Att få se älg i vilt tillstånd är både fängslande och intressant. Det har du tillfälle till när du deltar i en älgsafari tillsammans med någon av våra kunniga guider.

Läs mer och boka
Canot.jpg

Kanotuthyrning

Paddla fram på den spegelblanka Rädsjön och njut av tystnaden! I hyran ingår paddlar och flytvästar. Pris: 200kr/3 timmar eller 300kr/dag. Hyr din kanot hos Längdcentrum (ej förbokningsbart).

Läs mer och boka
Badplats Rädsjön.jpg

Bada i Orsa Grönklitt

Ta ett dopp vid den härliga badstranden vid Rädsjön. Här finns en grillplats och gungställning för barnen. Missa heller inte poolen som ligger intill Restaurang Ugglan & Björnen som har öppet 14/6 - 24/8 mellan kl 11:00-21:00.

Läs mer och boka
Put and take fishing.jpg

Fiskekort till Rädsjön

Här finns gädda, abborre och regnbågslax. Fiskeutrustning finns att både köpa och hyra i Längdcentrum. Fiskekort: 100kr/3 fiskar, finns att köpa i Längdcentrum och Gästcenter. Även fiskekort till övriga fiskevatten inom Orsa Fiskvårdsområde finns att köpa. (Ej förbokningsbart).

Läs mer och boka
LekBoll.jpg

Lek och bollsportsområde

Här finns en multisportarena med konstgräs med planer för fotboll, basket och handboll. Arenan ligger i direkt anslutning till restaurang Ugglan & Björnen, minigolfen, lekparken, boulen och poolen. Bollar finns att låna i Gästcenter.

Läs mer och boka
Minigolf.jpg

Minigolf

Mysig familjeaktivitet på vår fina skogsbana som ligger i närheten av dammen och restaurang Ugglan & Björnen. Alla dagar kl 08:30-20:00. Pris 40 kr/vuxen, 30 kr/barn t.o.m. 12 år. Klubbor och bollar hyrs genom Närlivs i Gästcenter.

Läs mer och boka
BärraSkog.jpg

Bärras Skogsäventyr

Lekar och bus i den vackra naturen runt Grönklitt för barn 7-12 år.

Läs mer och boka
Cykeluthyrning.jpg

Cykeluthyrning

I Längdcentrum finns cyklar att hyra för både vuxna och barn. Njut av en cykeltur på våra cykelleder. Observera att vissa cykelleder under sommaren 2019 påverkas av bygget av vår nya Multiskidbana, mer information och kartor finns att få i Längdcentrum och Gästcenter.

Läs mer och boka
Rädsjöstuga.jpg

Rädsjöstugan

Bjud familj och vänner på en trevlig och annorlunda kväll i vår vackert belägna eldpallkoja vid Rädsjöns strand.

Läs mer och boka
Powered by: dlbookit

Version=9.5.7033.24532