AKTIVITETER
Välj vecka:
massage.jpg

Spabehandlingar och Massage

Oavsett om du har ömmande axlar eller inte så är en stunds avkopplande massage välgörande för kropp och själ. Vi finns i omklädningsbyggnaden bakom Gästcenter och Restaurang Ugglan & Björnen. Vi har ett stort utbud av behandlingar. Vi tar även emot mindre grupper och om man vill så ordnar vi fruktfat, smoothie eller sallad. Hör av er så skräddarsyr vi efter era önskemål. Meddela oss om du äter medicin, har hjärtproblem, sjukdom eller allergier. Är du gravid så behandlar vi ej före vecka 12. Förboka senast dagen innan i Gästcenter eller på tfn 0250-46200/12. Vid förhinder avboka senast 24h innan för att undvika avbokningsavgift (70% av priset). Tisdagar och Fredagar kl 10:00-18:00.

Läs mer och boka
Skotertur.jpg

Skotersafari

Kör skoter tillsammans med en ledare genom de vackra omgivningarna runt Grönklitt.

Läs mer och boka
Hastoslade.jpg

Häst och släde med middag i Fryksås

Åk häst och släde i facklornas sken genom Grönklittsskogen till Fryksås Hotell och avnjut en utsökt middag.

Läs mer och boka
våfflor.jpg

Våffeltur med Häst och Släde

Våffeltur med häst och släde genom Grönklittsskogen till Fryksås Hotell i Fryksås.

Läs mer och boka
Put and take fishing.jpg

Fiskekort till Rädsjön

Här finns gädda, abborre och regnbågslax. Fiskeutrustning finns att både köpa och hyra i Längdcentrum. Fiskekort: 100kr/3 fiskar, finns att köpa i Längdcentrum och Gästcenter. Även fiskekort till övriga fiskevatten inom Orsa Fiskvårdsområde finns att köpa. (Ej förbokningsbart).

Läs mer och boka
LekBoll.jpg

Lek och bollsportsområde

Här finns en multisportarena med konstgräs med planer för fotboll, basket och handboll. Arenan ligger i direkt anslutning till restaurang Ugglan & Björnen, minigolfen, lekparken, boulen och poolen. Bollar finns att låna i Gästcenter.

Läs mer och boka
Minigolf.jpg

Minigolf

Mysig familjeaktivitet på vår fina skogsbana som ligger i närheten av dammen och restaurang Ugglan & Björnen. Alla dagar kl 08:30-20:00. Pris 40 kr/vuxen, 30 kr/barn t.o.m. 12 år. Klubbor och bollar hyrs genom Närlivs i Gästcenter.

Läs mer och boka
Cykeluthyrning.jpg

Cykeluthyrning

I Längdcentrum finns cyklar att hyra för både vuxna och barn. Njut av en cykeltur på våra cykelleder. Observera att vissa cykelleder under sommaren 2019 påverkas av bygget av vår nya Multiskidbana, mer information och kartor finns att få i Längdcentrum och Gästcenter.

Läs mer och boka
Rädsjöstuga.jpg

Rädsjöstugan

Bjud familj och vänner på en trevlig och annorlunda kväll i vår vackert belägna eldpallkoja vid Rädsjöns strand.

Läs mer och boka
Powered by: dlbookit

Version=9.5.7033.24532